Project Kunst: Cobra kunstenaars

<< Terug Print
In groep 5 hebben de leerlingen tijdens het kunstproject het Cobramuseum bezocht en hebben hun eigen kunstwerken in cobra-stijl gemaakt.

Op school waren we bezig met een project over de cobra. En toen dacht ik: laat ik een schilderij maken! En zo, even later had ik een schilderij die ik de kis noemde. Een kat en een vis in elkaar. Ik had een doek, een stift, verf en een idee. En toen werd hij wereldberoemd (En je moet een schilder zijn met ideeën.)
Sander

Anka de beroemde schilderes heeft een nieuw schilderij gepresenteerd, met materialen als verf - zwarte stift. Het is een spannend schilderij (drie soorten dieren) paard - giraffe - dromedaris. Het schilderij is te zien in groep 5 Alexanderschool, het is zeker de moeite waard te bekijken.
Anka

Mijn schilderij heet het gekkenwerk. Ik moest eerst een achtergrond schilderen en toen moest ik hem laten drogen. De volgende dag op school ging ik verder. Het achtergrond was gedroogd. Toen moest ik op papier het fantasiewezen tekenen. En toen begon het echte werk. Ik moest mijn fantasiewezen schilderen. Ik begon met rood, toen blauw, toen geel, toen weer rood, toen wit, toen groen, toen weer rood toen geel toen blauw en toen moest ik hem een dag laten drogen. De volgende dag moest ik met zwarte stift. Ik vond het op een olifant te lijken. Ik vond alles mooi.
Hicham

Media
  • groep5cobra1.JPG
  • groep5cobra2.JPG
  • groep5cobra3.JPG
  • groep5cobra4.JPG
  • groep5cobra5.JPG