Buitenschoolse opvang (BSO)

Onze school werkt met het zogenaamde makelaarsmodel, wat inhoudt dat de buitenschoolse opvang wordt uitbesteed aan een professionele kinderopvangorganisatie, die de volledige eindverantwoordelijkheid voor de buitenschoolse opvang draagt.
Met ingang van 1 september 2014 verzorgt Go for Kids de buitenschoolse opvang op de Alexanderschool.

Go for kids

Invulling
In de schoolweken op de maandag, dinsdag en donderdag vangen we kinderen op de Alexanderschool op. Onze contracttijd is tot 18.15 uur, deze is op nacalculatie basis per kwartier te verlengen.
Voor de woensdag en vrijdag en vakantiedagen gaan we voor de kinderen van de Alexanderschool gebruik maken van de opvang op onze locatie de Kleine Prins.
De opvang van kinderen van de onderbouw op donderdagmiddag willen we in principe op de Alexanderschool verzorgen.

Flexibele opvang
Door de mogelijkheid om beide locaties met elkaar te combineren kunnen we voor de Alexanderschool, naast de vaste opvang na schooltijd ook flexibele opvang aanbieden.
Hierbij kan gedacht worden aan incidentele opvang als u bijvoorbeeld in verband met uw werk of afwezigheid van oppas toch opvang nodig heeft. Dit is ook mogelijk in de schoolvakanties. Om hier gebruik van te maken kunt u uw kind inschrijven zodat hij of zij bij ons bekend is. Daarna kunt u uw kind aanmelden voor opvang indien nodig.

Contractvormen
Vakantiedagen kunnen in het contract opgenomen worden door 8 of 12 dagen bij een opvangdag af te sluiten. Een naschoolse opvangdag zonder vakantieopvang is natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om extra of losse vakantiedagen af te nemen als dit nodig is.
Heeft u een afwijkende opvangvraag dan maken wij graag een vrijblijvend opvang aanbod voor u.
Aanmelden kunt u via het inschrijfformulier dat u ook kunt downloaden van onze website, www.goforkids.nl. Hier kunt u diverse informatie terug vinden over GO for Kids, zoals onze contractvormen en tarieven.
U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 024-6779526 of mailen naar info@goforkids.nl.